Corona teststraat bij NAC stadion

Publicatiedatum: 
4 juni 2020

Heb je gezondheidsklachten en wil je weten of het Corona is? Sinds 1 juni kan iedereen met milde klachten die mogelijk duiden op het coronavirus zich te laten testen bij de GGD. Bij het NAC stadion is hiervoor een ‘corona teststraat’ ingericht.

In de Corona teststraat kun je alleen terecht als je vooraf een afspraak maakt. Dit doe je door te bellen met 0800 1202 (gratis). Het nummer is dagelijks van 08.00 uur tot 20.00 uur bereikbaar om een afspraak te maken.

Voor het maken van een afspraak wordt kort een aantal vragen gesteld over de aard van de gezondheidsklachten. Ook wordt een BSN-nummer gevraagd ter identificatie. Daarna krijgt de beller de tijd door waarop de test wordt afgenomen in de Corona teststraat. Het streven is om de test zo snel mogelijk af te nemen, in principe de volgende dag. Zowel bij een negatieve als positieve uitslag belt de GGD binnen 48 uur.

Voor meer informatie kijk op https://www.ggdwestbrabant.nl/coronavirus/coronatest