Local Guides: gastvrijheid en veiligheid in Breda

Publicatiedatum: 
19 juni 2020

Vanaf dit weekend worden bezoekers in onze stad geholpen door Local Guides. De LocalGuides delen tips, informatie en inspiratie om vaker te kiezen voor bijzondere, verrassende en onderscheidende bestemmingen op het gebied van fietsen en wandelen, cultuur, recreatie, verblijf, winkelen en horeca in de stad en de regio.

Burgemeester Paul Depla: “Breda is een gastvrije stad, ook in deze tijd van Corona. Zelfs wanneer je 1,5 meter afstand van elkaar moet bewaren heeft Breda zoveel te bieden aan onontdekte plekjes en ruimte om met plezier te recreëren. De LocalGuides helpen onze bezoekers met het vinden van die onbekende parels in de stad, verwijzen naar de verruimde terrassen of geven tips over de minder drukbezochte stukken oogverblindende natuur in en rondom Breda. Op die manier vermijden we drukte en creëren we ruimte om samen toch een mooie zomer te hebben volgens de maatregelen. De LocalGuides weten als geen ander wat de échte hotspots zijn in de stad en de regio. Als grootste fans van de stad zijn ze getraind in gastvrijheid, in het vertellen van verhalen en ze spreken allemaal de nodige talen om ook buitenlandse bezoekers te kunnen inspireren. Het is een fantastische manier om de toeristenstroom goed te begeleiden; gastvrij en veilig.”

Local guides Breda

Meer informatie over de local guides en hun tips lees je op www.welkominbreda.nl.