Fantastic Futures voor groepen 8 uit Breda

Publicatiedatum: 
2 juli 2020

De afsluiting van de basisschool is een belangrijk moment in het leven van een kind. Door Corona verloopt de afsluiting van de basisschoolperiode voor de leerlingen en hun juf/meester anders dan anders. De eindmusical gaat niet door, het kamp is geannuleerd. En volgend jaar is alles anders. Nieuwe school, nieuwe fietsroute en veel nieuwe gezichten. Spannend! Daarom bedacht een groep ouders een idee om de groep 8 leerlingen uit Breda een extra feestelijke afsluiting te geven met een mooi programma in de Mezz!

Vier dagen lang – 2, 3, 6 en 7 juli – ligt de rode loper uit voor in totaal maar liefst 1.000 leerlingen  die in kleine groepen naar de Mezz voor het Fantastic Futures event komen. Presentator en wereldkampioen MMA Pieter Buist neemt ze mee langs een energiek programma van anderhalf uur. Daarin staat niet alleen het afscheid van de basisschool, maar ook de voorbereiding op de middelbare school centraal. O.a. met een quiz met filmpjes, muziek, coronaproof live entertainment en een persoonlijke boodschap van burgemeester Paul Depla. De beats van een professionele DJ zorgen voor een super sfeer. Aan het eind van de dag gaan alle kinderen naar huis met een goedgevulde goodiebag. Helemaal klaar voor de volgende, spannende stap: de middelbare school!  Zet ‘m op toppers!

Kijk ook op www.fantasticfutures.nl