Stemming, een Moment om te Gedenken

Publicatiedatum: 
2 juli 2020

Een beleving met dans, live muziek, en ‘spoken word’ over impact en verlies teweeggebracht door COVID-19. Van maandag 20 juli t/m vrijdag 31 juli is in de Grote Kerk een bijzondere voorstelling te bezoeken. De toegang is gratis, maar reserveren is nodig.

Samen met Bredase culturele organisaties die hun talenten inzetten om elkaar en Breda te inspireren, bieden de gemeente Breda en de Grote Kerk een bijzondere beleving. Live muziek, dans en ‘spoken word’ nemen bezoekers mee door de kerk, waarbij deuren zich openen en heden, verleden en toekomst samenkomen. In Breda kun je het leven vieren, troost vinden als je met weemoed omkijkt en met positieve energie vooruitblikken.

Laat je meevoeren door beweging en klank. De gemeente Breda maakt met deze voorstelling van troost en schoonheid een gebaar naar de stad. De Grote Kerk organiseert deze bijzondere reeks in nauwe samenwerking met de Stilte, Chassé Theater, Daan Manneke, Aart Bergwerff, Cappella Pratensis, Dyane Donck en Stroom

Data: Maandag 20 juli t/m vrijdag 31 juli; (behalve op 26 juli) om 14.00 uur, 15.00 uur, 16.00 uur en 17.00 uur

De toegang is gratis, maar reserveren via het Chassé Theater is noodzakelijk. Kijk voor meer informatie en reserveren op www.chasse.nl/stemming