Coronateststraat voortaan bij Amphia Ziekenhuis Langendijk

Publicatiedatum: 
8 oktober 2020

Vanaf 12 oktober vindt u de Bredase coronateststraat bij Amphia ziekenhuis aan de Langendijk. Met deze teststraat op de voormalige personeelsparkeerplaats aan de Diaconessenweg / Graaf Engelbertlaan, is een winterproof vervanging gevonden voor de teststraat bij NAC. Borden wijzen u de weg, maar u bereikt deze locatie per auto alleen vanaf de Graaf Engelbertlaan (zuidelijke rondweg) en verlaat m via de Graaf Engelbertlaan. Uit veiligheidsoverwegingen adviseert de GGD om zoveel mogelijk met de auto naar de teststraat te komen.

Informatie over de openingstijden vindt u op de website van de GGD West-Brabant: www.ggdwestbrabant.nl/coronavirus/coronatest. Hier kunt u ook online een afspraak maken voor een test. Dat kan overigens ook via https://coronatest.nl/.