Koop lokaal en ‘Haal het Beste uit Breda’

Publicatiedatum: 
24 november 2020

December komt eraan. Traditioneel een koopmaand. Ook in coronatijd. Misschien wel juist in coronatijd. Daarom is het belangrijk op rustige momenten te winkelen en om uw aankopen al eerder te doen. Natuurlijk bij onze lokale ondernemers. Dat kan in de winkel. Maar, ook online via de webshops van de verschillende lokale ondernemers.

Al in het begin van de coronacrisis was er de campagne ‘Breda Koop Lokaal’. Een campagne om – zoals de naam al zegt – uw inkopen lokaal te doen. Met de aanloop naar de feestdagen is het nu hét moment voor een vervolg op die campagne.

Dat gebeurt onder de noemer ‘Haal het Beste uit Breda’. Met deze campagne worden Bredanaars opgeroepen om letterlijk en figuurlijk het beste uit Breda te halen. Door bij de meer dan 900 aangesloten ondernemers uw inkopen te doen, steekt u hen een hart onder de riem.  Kijk op BredaKoopLokaal.nl voor meer informatie.