Bredase horeca en retail slaan handen ineen

Publicatiedatum: 
22 december 2020

Bestel je bij een Bredase ondernemer? Dan dezelfde dag nog geleverd

Nu de fysieke winkels gesloten zijn, is het extra belangrijk voor de Bredase retail ondernemers om online te verkopen via hun webshops of socials. Om een supersnelle bezorging te garanderen schiet de Bredase horeca hen te hulp. Met een Piaggio Ape en horeca bezorgfietsen worden bestelde producten van aangesloten ondernemers nog dezelfde dag thuisbezorgd in (groot) Breda. 
Het initiatief van Stichting Ondernemersfonds Breda en gemeente Breda sluit goed aan bij de Breda Koop Lokaal campagne ‘Haal het beste uit Breda’. Door het enorme aanbod lopen de grote landelijke webshops tegen leverproblemen aan. Koop je iets bij een van de aangesloten Bredase ondernemers? Dan heb je daar geen last meer van. 

Bredase horeca helpt

’t Hart van Breda op de Grote Markt wordt, hoe toepasselijk, het kloppend hart van deze Bredase bezorgservice. De pakketten worden daar verzameld, waarna ze uitgereden worden door horecapersoneel. Bij een bestelling voor 14.00u wordt het bestelde product nog dezelfde dag thuisbezorgd. De bestellingen worden afgeleverd in Breda, Ulvenhout, Bavel, Teteringen, Terheijden, Prinsenbeek en Dorst. De pilot zal tot en met 30 december lopen en mogelijk verlengd worden totdat de ondernemers weer open gaan.

Breda Koop Lokaal

Op www.bredakooplokaal.nl is een lijst te vinden met aangesloten ondernemers van deze bezorgservice als ook overzichten van alle Bredase webshops. Overigens is het zo dat veel Bredase ondernemers, ook als ze niet meedoen aan de bezorgservice, snel thuis bezorgen. Dus… Haal ook online het beste uit Breda!