Roadmap biedt hulp aan horeca(dromen)

Publicatiedatum: 
27 januari 2021

De coronacrisis trekt een ongekende wissel op de horeca. Al tot 2 keer toe hebben veel horeca-ondernemers hun deuren moeten sluiten en sommigen zijn zelfs sinds maart al helemaal dicht. En het is nog steeds onduidelijk wanneer zij weer open mogen. Laat staan op welke manier. Gelukkig zijn vele horecaondernemers zeer creatief, zodat ze bijvoorbeeld met afhaal- en bezorgservices toch nog enige omzet hebben weten te behalen. Alles om contact te houden met de gasten. Daarnaast is er steun vanuit de rijksoverheid en de gemeente. Maar, iedereen weet dat dat het bij lange na niet haalt bij gasten in de kroeg, bij de dinertjes bij kaarslicht en bij het vieren van verschillende feestjes. Helemaal niet tijdens de hoogtijdagen zoals de afgelopen feestdagen en het aankomende carnaval.

In gesprek met

We zitten nu nog middenin de coronacrisis. Daarom is het vooral nu belangrijk om naar de toekomst van Bredase horecazaken te kijken. Daarom bieden wij u graag een persoonlijk gesprek aan met een onafhankelijk adviesbureau.

Om de vragen “Hoe staat mijn zaak ervoor?” en “Welke kansen zijn er voor mijn bedrijf” samen te kunnen beantwoorden, steken onder andere Koninklijke Horeca Nederland Breda, AB InBev, Heineken en de gemeente Breda de koppen bij elkaar. Dat gebeurt onder de noemer ‘Roadmap Horeca’, waarbij er gekeken wordt naar de kansen die er voor uw bedrijf zijn en wordt u daarbij geholpen door een extern en onafhankelijk bureau (HorecaAdviesBureau.nl). Dit bedrijf formuleert voor u een bedrijfsscan op maat. Zowel de financiële situatie, locatie, concept, privé-situatie, pand en interieur, eventuele toekomstige mogelijkheden op ander werk van de ondernemer en de haalbaarheid van het voortzetten van het bedrijf komen aan bod. En natuurlijk bijbehorende oplossingen of alternatieven indien nodig.

Kansen

Wat er ook uit de bedrijfsscan komt, de samenwerkende partijen staan paraat voor hulp en ondersteuning op maat. Bijvoorbeeld op het gebied van kortingen of maatwerk coaching. En wanneer dat onverhoopt nodig is, bijvoorbeeld ook schuldsanering of begeleiding naar ander werk.

Meld je aan

Iedere ondernemer verdient begeleiding en ondersteuning op maat om ook na corona een gezonde bedrijfsvoering te hebben of om met frisse moed en nieuwe energie aan een nieuwe droom te gaan werken. Daarom bieden we alle (ook startende!) horecaondernemers graag de kans mee te doen.

Aarzel dus niet en meld u aan.
HorecaAdviesBureau.nl neemt binnen 24 uur contact op om een gesprek met u in te plannen.