Tijdelijke pop-up horeca in verschillende parken

Publicatiedatum: 
6 april 2021

In het van Sonsbeeckpark, Wilhelminapark, Boeimeerpark en Park Overbos in Prinsenbeek mogen tot en met eind mei horeca pop-ups. Denk daarbij aan een koffiebar, een ijscokraam of een stand met andere drank-of etenswaren.

Om te voorkomen dat de meeste mensen naar het Valkenberg of richting de binnenstad trekken, worden ook andere plekken in de stad aantrekkelijker gemaakt. Bijvoorbeeld door de verkoop van drank- en etenswaren en door het aanbieden van bootcamps, bedoeld om drukte (vooral bij mooi weer) te voorkomen en bezoekers over verschillende plekken in de stad te spreiden. Zo kunnen we op meerdere plekken corona-proof recreëren.

Het gaat om één horeca pop-up stand per park en de verkoop van alcoholische dranken is niet toegestaan.