Springbreak Breda boordevol leuke activiteiten

Publicatiedatum: 
15 april 2021

Van 3 tot en met 7 mei is er weer een nieuwe editie van SummerviBes onder de naam Springbreak Breda. Ook deze keer met veel leuke activiteiten voor jeugd en jongeren tussen de 6 en 18 jaar. Het programma bestaat uit sport en bewegen, waaronder het populaire suppen. Maar ook is er veel aanbod om creatief bezig te zijn, zoals een workshop graffiti. De activiteiten vinden zowel stadsbreed als in de wijk plaats. Het programma is samengesteld met de maatschappelijke partners Breda Actief, Grote Broer Grote Zus, Nieuwe Veste en Surplus.

Springbreak Breda

Springbreak Breda organiseert overal in de stad en in de verschillende wijken allerlei activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen. Zo is er voor de kinderen een microsafari, x-kids bubbelvoetbal, urban sports, maar ook een tennisclinic. Jongeren kunnen onder andere meedoen aan voetbal, kickboxen of een gamemiddag. Samen met andere kinderen sporten, chillen, muziek maken of creatief zijn. Het kan allemaal in deze week. De activiteiten zijn gratis. Inschrijven voor de activiteiten: SummervibesBreda. Vol is vol.