Samen in het Valkenbergpark

Publicatiedatum: 
22 april 2021

Op 28 april gaan de terrassen weer open van 12.00 tot 18.00 uur. Naast de terrassen hebben onze parken ook altijd een grote aantrekkingskracht. Vooral park Valkenberg. Om ervoor te zorgen dat een bezoek aan Valkenberg voor bezoekers en omwonenden leuk en veilig blijft, zijn er extra prullenbakken geplaatst en geldt een aantal huisregels. We zetten ze op een rijtje:

  • Kom te voet naar het park. Kom je toch met de fiets? Dan is er op het Kasteelplein een tijdelijke fietsenstalling. (Deze stalling is alleen open als het druk is in het park.)
  • Ga in de cirkels zitten in de (groeps)samenstelling die binnen het coronabeleid is toegestaan. Op dit moment is dat met je eigen huishouden of samen met één andere persoon.
  • Geen geluidsdragers in het park.
  • Volg de aanwijzingen van de gastvrouwen en -heren.
  • En natuurlijk; houd je aan de basisregels.

Als het park te druk wordt, kan het worden afgesloten. Als je er al bent, mag je blijven. Maar nieuwe bezoekers kunnen er dan niet meer in. Is het al te druk wanneer jij komt? Kijk dan ook eens bij een ander mooi park, zoals het Van Sonsbeekpark of Wilhelminapark. En vanaf 28 april tussen 12.00 en 18.00 uur natuurlijk ook weer op één van de vele terrassen.