Sparren met een Business Coach

Voor ZZP-ers, MKB-bedrijven en ondernemers in de cultuursector

Wil jij als ondernemer graag eens sparren met een professionele business coach? Vraag dan gratis één of enkele gesprekken aan bij Business Coach Breda. Bijvoorbeeld om jouw situatie naar aanleiding van de coronacrisis te bespreken, samen opties te verkennen voor het aanpassen van je strategie en hoe je met nieuwe energie door kunt gaan. De business coaches kunnen ook helpen met vragen over bedrijfsvoering, (online) marketing en sales, financiën en personeel.

Heb je ernstige twijfels over de continuïteit van je bedrijf dan kun je samen met de coach besluiten om een financiële analyse te laten maken. Daarvoor heeft de Gemeente Breda vouchers  ter beschikking.

Business Coach Breda is een programma van de gemeente dat wordt uitgevoerd door professionele business coaches. Hét startpunt voor jouw vragen over bedrijfsontwikkeling; of het nu gaat om start, groei of zwaar weer. Business Coach Breda beschikt over een breed netwerk waardoor ze je indien nodig goed kunnen doorverwijzen. Via de Business Academy worden workshops georganiseerd over allerlei ondernemerschapsthema’s.

Een gesprek aanvragen kan via  de website Businesscoachbreda.nl of telefoon 076  529 80 80.